Învață într-o zi cât alții într-un an despre cum să-ți duci afacerea la următorul nivel, la Amazon Summit 2017

Află cum să faci vânzări și marketing cu ajutorul mindsetului și tacticilor
unor selleri care fac sute de mii de dolari din Amazon
Evenimentul Conține 3 Elemente Centrale pentru a-ți dezvolta afacerea pe Amazon:
thinking.png MINDSET
Afla idei simple
Care fac diferenta
tactici.png TACTICI
Incorporează strategiile
cele mai bune
conversation.png NETWORKING
Cunoaște oameni mișto
din acest business
Saluuuuuuuu'tare dragi amazonieni,

Hudi sunt. Vă invit să ne vedem cu toții la București pe 17 iunie cu ocazia acestui deosebit summit. Voi aduce laolaltă antreprenori mișto și experimentați care știu cu ce se mănâncă Amazonul. Învățăm unii de la ceilalți, ne împrietenim și de ce nu, deschidem oportunități de viitoare colaborări.

Ce o să faci la Summit?
checking.png Asculți antreprenori foarte experimentați din lumea Amazon
checking.png Afli tactici care aduc la ora actuală sute de mii de dolari pe lună
checking.png Pui întrebările care contează pentru tine și îți rezolvi propriile provocări
checking.png Cunoști oameni mișto și eficienți
checking.png Bei un cocktail delicios alături de toată
comunitatea din România și nu numai

Acest eveniment îl fac în primul rând ca să aduc oamenii împreună. Jumătate din businessul meu este know-how, iar cealaltă jumătate este know-who. Îmi doresc ca toată comunitatea Amazonienii să se dezvolte și să avem cu toții succes. Feedback-ul a fost pozitiv după Summit-ul de anul trecut, așa că acum facem a doua ediție, bigger and better

Aici ai un scurt video de la Amazonienii Summit pe care l-am organizat anul trecut. Anul acesta mi-am propus să fie de minim două ori mai fain

Arată-le prieteniilor de pe Facebook la ce eveniment șmecher urmează să mergi :)
IMAGINI DE LA AMAZONIENII SUMMIT 2016
DE LA CINE ÎNVĂȚĂM?
jesse_elder.png
Jesse Elder - Texas, United States

Am văzut un video cu Jesse acum câțiva ani și a avut un impact mare asupra mea. L-am cunoscut ulterior personal, acum suntem prieteni și continui să învăț multe de la el.
Jesse este antreprenor, dar nu vinde pe Amazon. Lucrează cu multi milionari ca să-i ajute să treacă la nivelul următor.
La București va vorbi despre cum să faci schimbările în viață cu ușurință, despre mitul sacrificiului și cum să îmbini calea antreprenoricească cu pasiunea.

ryan_moran.png
Ryan Moran - Texas, United States

Cred că mulți îl știți deja pe Ryan. Este unul dintre cei mai apreciați și cunoscuți speakeri din domeniu. Focusul lui Ryan este să construiască branduri și vom povesti cu el exact despre cum face asta. Ah, și nu știu dacă mai merită să spun că face peste 1 milion pe lună revenue :)
Site-ul și podcast-ul lui, Freedom Fastlane, sunt pline de informații utile pentru orice antreprenor.

jose.png
Jose Martinez - Madrid, Spania

Jose face afaceri online de dinainte de anul 2000. A prins ceva experiență zic eu. Îl cunosc de câțiva ani și sunt fascinat de lucrurile pe care le face. În ultimii ani s-a focusat pe Amazon. În 2016 a lansat 1480 de produse noi. Este cel mai mare seller de pe platforma Amazon din Spania. E un om cu inima mare. Va împărtăși o parte din secretele care l-au făcut așa de succes.

jose.png
Tomer Rabinovich

Tomer Rabinovich a început să vândă pe Amazon în urmă cu 2 ani fără a avea experiență în domeniu. De atunci acesta a ajutat sute de selleri începători să își crească afacerile pe Amazon și să câștige peste un milion de dolari pe an.

jose.png
Panel cu selleri internaționali cu vânzări de peste 500.000$/lună

Pregătiți-vă întrebările pentru cei ce vor urca pe scenă în această secțiune a evenimentului. Toți au ajuns la sumele astea în 2-3 ani. Nu sunt supereroi, dar sigur au făcut ceva bine ca să ajungă aici. Sunt dovada că se poate, iar tu poți să 'pick their brain' cum se zice.

jose.png
Panel cu selleri romani cu rezultate exceptionale

4 români ce fac ravagii cu brandurile lor. Îi știți, sunt amazonieni de-ai noștri. S-au focusat pe lucruri diferite, dar a reușit fiecare în domeniul și categoria sa. Vin să ne spună cum au făcut și bineînțeles să vă răspundă la întrebări.

ZIUA DE JUMĂTATE DE MILION DE DOLARI


Sunt mai mulți invitați care câștigă peste $500 000/lună. Unii chiar mult mai mult. Am făcut noi niște calcule și ne-a ieșit o chestie interesantă: cumulat, invitații la eveniment au vânzări de peste jumătate de milion de dolari pe zi. Dap, pe zi! Cred că merită să-i cunoști și să le calci pe urme ;)

bg-section6.jpg
PROGRAMUL EVENIMENTULUI AMAZONIENII SUMMIT 2017
schedule
Parteneri Amazonienii Summit 2017
casti.png Traducere în timp real

Pentru confortul tuturor participanților la acest eveniment avem posibilitatea, la cerere (fără costuri suplimentare) să primești caști de traducere. In momentul in care te inscrii la eveniment te rugam sa bifezi faptul ca doresti casti de traducere.

BONUS Pe lângă informațiile de calitate
îți ofer un bonus super folositor
hd_blue.png Înregistrarea Video HD
Amazonienii Summit 2016

Primești înregistrările primului eveniment despre Amazon din România care a avut loc în București anul trecut: Amazonienii Summit 2016.

Contact
Locație: Willbrook Platinum, Sector 1, Șoseaua București Ploiești 172-178

E-mail: info@amazonienii.ro

Invită-ți prietenii la cel mai mare eveniment Amazon din țară