logo
Vino la întâlnirea anuală a Amazonienilor!
Speakeri de renume, zeci de invitați speciali și sute de selleri români și
internaționali de la care vom învăța cum să ne creștem și
optimizăm afacerile pe Amazon
16 -17 iunie
București
Willbrook Platinum Business
Înscrie-te la Amazonienii Summit 2018
și beneficiezi de 50% 70% REDUCERE!
Amazonienii Summit 2017 a fost
cel mai mare eveniment de profil din Europa
Peste 500 de amazonieni în acelaşi loc

Summit-ul este ceva ce facem împreună, pentru beneficiul fiecăruia dintre noi. E singura ocazie din an când ne putem întâlni ca şi comunitate. Fie că eşti la început de drum, fie ai lansat deja unul sau mai multe produse sau chiar dacă ai tot amânat să te apuci de treabă, credem că vei găsi motivaţia şi informaţia de care ai nevoie la acest eveniment!

Știi care este cel mai important asset din arsenalul unui seller pe Amazon? Răspunsul este Sellerul, adică omul care controlează acea afacere. Deci logica este simplă, cu cât știi mai multe ca seller, cu atât mai mult poți să implementezi și să optimizezi.

Citește în continuare pentru a vedea ce avem de câștigat de la Amazonienii Summit 2018

MINDSET
TACTICI
NETWORKING

Mindset înseamnă cum gândești, de la ce convingeri pornești dar și viziunea pe care o ai în legătură cu afacerea ta online. Mindset-ul se mai numește filosofie de viață și acesta îți afectază motivația și toate deciziile. Mindset-ul este fundația pe care construiești. Tony Robbins spune că pentru a avea succes ai nevoie 80% de mindset şi 20% de tactici.

Tacticile sunt armele pe care le ai la dispoziție pentru a îți urma Viziunea! Tacticile sunt mișcări strategice cu scopuri clare. Acestea variază de la cum îţi prezinţi produsele pe Amazon, cum abordezi PPC-ul, cum optimizezi canalele de trafic extern, care este pasul următor în dezvoltarea brandului. Tacticile sunt arsenalul tău

Networking înseamnă să faci cunoştinţă cu alţi amazonieni care sunt pe acelaşi drum cu tine. E prima dată când ne vedem în persoană cu cei ce au “absolvit” SetUP 4, 5 şi 6. Poate n-ai apucat să cunoşti prea mulţi colegi în timpul cursului sau vrei să vezi ce fac cei din celelalte ediţii. Nu ştii niciodată peste cine dai şi ce relaţie se leagă

De ce cred că merită să vii la Amazonienii Summit 2018
Salut! Hudi sunt :)


Un factor important în creșterea business-ului meu a fost participarea la tot felul de conferințe și mastermind-uri despre Amazon și nu numai. O parte din informații le-am aflat direct de la cei de pe scenă, iar multe ‘secrete’ erau împărtășite în pauze sau la petrecerea de după. Și nu neapărat de speakeri, cât de alți selleri. Să nu mai zic de prieteniile pe care le-am legat. O singură idee îţi poate schimba viziunea sau îţi poate înzeci vânzările.

Cei care mă cunosc știu că am investit mulți bani pentru a ajunge în cercuri restrânse cu antreprenori ce fac multe milioane online. În special pe Amazon. Acum, mulți dintre ei vor veni la București, la Summit. Am creat acest context, pentru ca să avem cu toţii de câştigat. Speakerii şi ceilalti invitaţi speciali vin să vădă o ţară nouă şi frumoasă, să cunoască alţi selleri şi să împărtăşească din înţelepciunea lor. Voi sunteţi cei pe care vor să-i cunoască şi să-i ajute. Iar eu mă bucur să primesc toate laudele pentru toată treaba asta :)

DAR, acest eveniment nu este al meu. Este al nostru.

Asta înseamnă că toți ne implicăm pentru a-l transforma în realitate. Este un fel de Group Buy… deoarece toți avem de câștigat din această experiență.

Claus mi-a spus că-i ca şi cum aş rezerva o vilă mişto la munte pentru Revelion, cu tot ce trebuie şi acum aştept să-mi confirme prietenii că vin. Dacă nu veniţi, o să fie cam aiurea să fiu singur şi cu banii daţi.

Voi ştiţi mai bine. Eu doar vă spun parerea şi viziunea mea. Cred că acest eveniment este sufletul comunității, pentru că ne dă ocazia să ne întâlnim față în față, să legăm prietenii, să învăţăm unii de la alţii şi să evoluăm împreună.

We are all in this together!
Este o experiență completă cu prezentări,
workshopuri şi networking de dimineața până seara!

Evenimentul a fost împărțit în două zile, pentru a ne oferi suficient timp pentru NETWORKING. Asta s-a cerut în feedback-ul Summit-ului de anul trecut şi am luat aminte.

Băuturile, cafeaua, snack-urile, prânzul(prânz frate, nu pişcoturi) în ambele zile și cocktail-urile de la sfârșitul primei zile sunt toate incluse în preț.

De asemenea, la fel ca anul trecut, va fi disponibilă traducerea instantă pentru cei ce nu stăpânesc bine limba engleză.

Nu mi-au plăcut separările pe care le-am văzut în alte părți, așa că la Summit nu vor fi zone VIP. Asta înseamnă că poate vei sta lângă unul dintre invitații speciali sau vei putea să vorbești cu oricare dintre ei în pauze sau la partea de networking de după prima zi.

Toți banii încasați pentru acest Summit sunt investiți în organizare și pentru ca tu să ai parte de cea mai bună experiență. Pentru mine este foarte important ca acest eveniment să fie accesibil pentru cât mai multă lume, iar din acest motiv costurile au fost reduse la minimul absolut.

Cu doar $195 vei putea participa la 2 zile pline de evenimente, și să beneficiezi de super experiența unor selleri de talie mondială.

Aici ai câte un scurt video de la
Amazonienii Summit 2017 & 2018 pe care le-am organizat
Vezi care a fost atmosfera!
ÎNSCRIE-TE CU REDUCERE
Ce facem în cele 2 zile?
Ca să afli în detaliu tot ce am pregătit pentru aceste două zile poți să consulți programul mai jos pe această pagină.

În linii mari, punctele centrale vor fi următoarele:
6 prezentări în care o să avem vorbitori superstars
Aceștia nu doar că au experiență în afacerile pe Amazon și business în general, dar și vorbesc despre asta într-un mod din care toți avem ceva de învățat.
2 paneluri în care speakerii vă stau la dispoziție
Vom aborda topicuri propuse de participanți și va fi o discuție interactivă. Pe lângă cele mai votate subiecte alese din postarea din grupul Amazonienii, vei putea pune întrebări direct celor de pe scenă.
2 workshop-uri (seminarii) în care primești toți pașii unei tactici care să-ți optimizeze afacerea
Va fi explicat de către un expert câte o strategie mai puțin cunoscută de creștere a business-ului tău online.


De la cine învățăm?
jesse
Ilan & Guy Ferdman - New York, US
I-am descoperit pe fraţii Ferdman la recomandarea unui prieten acum câţiva ani. Aveau un podcast care se numea Satori Prime(acum îi zice Have It All). Băieţii au un business de succes prin care ajută antreprenori din lumea întreagă să-şi depăşească blocajele. I-am contactat şi mă bucur că au acceptat invitaţia la Bucureşti. How to have it all este tema discuţiei şi sunt şi eu curios despre ce vor vorbi mai exact :)
jesse
Casey Gauss - Indianapolis, Indiana
CEO și co-fondator Viral Launch, o companie care a ajutat la lansarea a peste 17 000 de produse pe Amazon, vine să ne vorbească dintr-o experiență vastă de consultanță pe selling, după cum arată clar și cifrele. Din experiența acumulată a dezvoltat un sistem adaptabil și scalabil în funcție de fiecare produs în parte care a dus la lansări de mare succes. Ne spune cum să rankezi orice produs pe prima pagină şi care sunt strategiile care funcţionează acum pentru a face cât mai multe vânzări.
jesse
Jesse Elder - Texas, United States
La cererea publicului, Jesse revine la București! Am văzut un video cu Jesse acum câțiva ani și a avut un impact mare asupra mea. L-am cunoscut ulterior personal, acum suntem prieteni și continui să învăț multe de la el. Jesse este antreprenor, dar nu vinde pe Amazon. Lucrează cu multi milionari ca să-i ajute să treacă la nivelul următor. De obicei “simte” ce are nevoie audienţa şi vorbeşte despre acel lucru. Relaxaţi-vă, dacă timingul e bun, va stârni ceva în voi ce nu ştiaţi că e posibil :)
ryan
Ryan Moran - Texas, United States
Din feedback-ul celor prezenți la Summit-ul de anul trecut, Ryan a fost preferatul publicului. Motiv pentru care l-am rugat să revină :) Cred că mulți îl știți deja pe Ryan Moran. Este unul dintre cei mai apreciați și cunoscuți speakeri din domeniu. Focusul lui Ryan este să construiască branduri și vom povesti cu el exact despre cum face asta. Și-a vândut unul dintre business-urile de pe Amazon anul trecut pentru câteva zeci de milioane de dolari. Site-ul lui, capitalism.com și podcast-ul lui, Freedom Fastlane, sunt pline de informații utile pentru orice antreprenor, în special pentru sellerii de pe Amazon. Anul ăsta se laudă că a pregătit ceva şi mai spectaculos ca anul trecut :)
ori
Ori Firouz - Tel Aviv, Israel
L-am cunoscut pe Ori la un mastermind în Mexic şi mi-a spart creierii. Ne-am mai văzut apoi la Barcelona şi a fost din nou la un alt nivel. Cred că e cel mai tare seller de pe Amazon. Şi cel mai umil. Face asta de peste 10 ani, are branduri care fac milioane pe lună, a vândut alte branduri pentru zeci de milioane şi are sute de studenţi care fac acelaşi lucru. Are un curs în Israel şi ar fi singurul motiv pentru care aş învăţa ebraică. Mi-a promis că va dezvălui pe scenă mai multe secrete ce ajută orice seller. Abia aştept!
cherie
Cherie Yvette - Kansas, US
Iată că avem şi o doamnă speaker. ŞI mai tare este că Cherie este expertă în PPC. Am lucrat cu ea acum un an şi este laser, frate. Ştie domeniul cred că mai bine ca oricine. Abordările ei sunt foarte bine calculate, în urma a multor ani de experienţă, cât a lucrat pentru Google. M-am gândit că PPC-ul este un topic important şi nu ştiu om mai potrivit care să vorbească despre asta decât Cherie.
Recapitulare

Cu ce rămâi dacă participi la Summit?

o viziune fresh asupra afacerii tale

strategii alternative aplicate cu succes de selleri experimentați

tactici concrete pentru îmbunătățirea vânzărilor

strategii de e-commerce care să îți maximizeze profitul

vei învăța din greșelile altora, astfel încât să nu le repeți

vei întâlni oameni noi, cu care vei putea colabora în viitor

Imagini de la Amazonienii Summit 2017,
cel mai mare eveniment despre businessul pe Amazon din Europa
Programul Summit Amazonienii 2018
Ziua 1 & Ziua 2
Ziua 1:

8:30 - 10:00 - Vino să ne bem cafeaua împreună

10:00 - 11:30 - Ilan Ferdman & Guy Ferdman

11:30 - 12:00 - Coffee Break

12:00 - 13:00 - Ori Firouz

13:00 - 15:00 - Lunch

14:00 - 14:45 - Workshop (în limita a 250 de locuri)

15:00 - 16:00 - Casey Gauss

16:00 - 16:30 - Coffee Break

16:30 - 18:00 - Panel cu selleri internationali

18:00 - 20:00 - Networking - Drinks / Cocktail

Ziua 2:

9:00 - 10:00 - Vino să ne bem cafeaua împreună

10:00 - 11:30 - Jesse Elder

11:30 - 12:00 - Coffee Break

12:00 - 13:00 - Ryan Moran

13:00 - 15:00 - Lunch

14:00 - 14:45 - Workshop (în limita a 250 de locuri)

15:00 - 16:00 - Cherie Yvette

16:00 - 16:30 - Coffee Break

16:30 - 18:00 - Panel cu selleri româniVezi ce spun cei care au participat la Amazonienii Summit 2017
 • Play video
 • Play video
 • Play video
 • Play video
 • Play video
 • Play video
 • Play video
Bilete Amazonienii Summit 2018
Dacă vrei să ne cunoaștem în persoană, dacă vrei să înveți metode prin care să-ți îmbunătățești mindset-ul și dacă vrei să aflii cele mai tari și noi strategii pentru sellerii Amazon, NOI TE AȘTEPTĂM!
Ticket Price
$600
CUMPĂRĂ ACUM
 • 6 conferințe cu superstar speakers
 • open bar în prima seară
 • 2 workshop-uri care tratează tactici concrete
 • 4 coffee break-uri
 • 2 prânzuri
 • 2 paneluri cu invitați care îți vor răspunde la întrebări
*Prețul unui bilet la Amazonienii Summit 2018 pentru cei care nu fac parte din Comunitatea Amazonienii este de $600.
Traducere în timp real
Pentru confortul tuturor participanților la acest eveniment, avem posibilitatea, la cerere (fără costuri suplimentare), să asigurăm căști de traducere. În momentul în care te înscrii la eveniment te rugăm să bifezi această opțiune pentru a primi căștile de traducere.
BONUS
Primești acces la toate înregistrările video cu prezentările de la Amazonienii Summit 2016 și Amazonienii Summit 2017.
Lidia te va ajuta cu drag!
Contact
Dacă ai nelămuriri, ne poți contacta la:
0734 375 081
hello@amzsetup.ro

Program customer support:
Luni - Vineri între orele 10:00 și 17:00.