fbpx

Bine ai venit în programul de afiliere Amazonienii StepUP

Sunt Alex Hudițan și împreună cu Vlad Dragomir și cu Edward Ilinca am decis să lansăm o nouă ediție a cursului Amazonienii StepUP, cel mai complet, complex și actual curs despre vânzarea pe Amazon din România. Am analizat piața și tendințele actuale – am dezvoltat un set de Tool-uri, proceduri, modele de raportare și MindMap. Toate incluse în cadrul cursului Amazonienii StepUP.

Ai mai jos mai multe detalii despre cursul Amazonienii StepUP

Ce ai de făcut în continuare?

1. Te înscrii în programul de afiliere completând formularul de mai jos.

2. Primești link-ul unic de afiliat unde poți trimite trafic.

3. Dai Share prietenilor și le vorbești despre Amazonienii StepUP.

4. Primești 400€ pentru fiecare persoană înscrisă din link-ul tău.

Ne dorim ca toate persoanele care ne promovează cursul să înțeleagă cu adevărat valorile comunității Amazonienii și să realizeze faptul că oferim ajutor, nu doar o oportunitate.
 
Înainte să începi să promovezi cursul trebuie să știi că nu ne este caracteristică metoda spam. Ne place să atragem oamenii potriviți, care sunt dedicați, vor să fie ajutați și sunt dispuși să depună munca necesară pentru a deveni un Seller de succes pe Amazon.
 
Aceasta este valoarea centrală a comunității noastre,
ne ajutăm între noi cu integritate și respect.
 
Pe lângă oportunitatea financiară pe care ți-o oferim 400€ pentru fiecare persoană înscrisă de pe link-ul tău – vrem să lăsăm în urmă maximul de plus valoare. Așa că te vom ajuta pentru a putea promova cu succes Amazonienii StepUP.

Ce ai de făcut în continuare?

Am gândit sistemul de afiliere ca pe o situație de win-win. TU crezi în Amazonienii StepUP, ne promovezi și câștigi comision – iar noi mărim comunitatea cu persoane foarte bine informate și puse pe treabă.

Marketing Assets

Îți punem la dispoziție materiale informative create de noi, care educă potențialul client pentru a-i ușura decizia de cumpărare. Vei avea acces la materiale scrise și video despre oportunitatea de business și despre curs.

Link-uri de afiliat

Din platformă vei putea genera link-uri unice de afiliat, link-uri ce duc către pagina de abonare și pagina de prezentare a cursului. Când cineva se înscrie la curs prin link-ul tău unic de afiliat și achită valoarea cursului de 1497€, tu primești comisionul de 400€.

Suport

Îți vom oferi sfaturi și indicații despre cum să promovezi, astfel că vei putea face asta și fără experiență. Vom posta diferite strategii pe care le poți folosi indiferent de resursele tehnice pe care le ai la dispoziție.

Care sunt regulile afilierii?

O altă valoare foarte importantă în comunitatea Amazonienii este transparența. Vrem ca lucrurile să fie corecte și să funcționeze cât mai armonios, astfel că am implementat și câteva reguli.

Ce bonusuri ai la sistemul de afiliere Amazonienii StepUP?

De când suntem pe Amazon cei care ne-au ajutat să promovăm cursul au câștigat peste $780 000. Și ne-au adus, în majoritate, membri valoroși ai comunității. Așa că anul acesta am decis să adăugăm și un sistem de motivare. În funcție de numărul de cursanți care se înscriu de pe link-ul tău unic, avem următoarele bonusuri:

Locul 1

Primești un bonus în valoare de €3000

Locul 2

Primești un bonus în valoare de €2000​

Locul 3

Primești un bonus în valoare de €1000

Ca să te califici pentru unul din bonusurile de mai sus trebuie să ai cel putin 10 cursanți înscriși de pe link-ul tău de afiliat.

Suntem convinși de valoarea pe care o aducem cu Amazonienii StepUP.  E o nebunie de curs și ediția de anul acesta va fi legendară.

Apasă pe butonul de mai jos ca să-ți creezi contul de afiliat!