fbpx

Cursul care a ajutat peste 3000 de români să își lanseze propriile afaceri pe Amazon

Bani făcuți de acasă pe Amazon

Urmărește mai jos interviul din 16 Aprilie cu George Buhnici și Alex Hudițan

Screenshot-2020-04-17-at-10.50.53
Spune-le și prietenilor tăi despre acest material gratuit. Distribuie această pagină într-o postare pe profilul tău de Facebook sau trimite cuiva prin mesaj privat.

Descarcă gratuit Ghidul Amazonienii StepUP și descoperă modelul de business prin care Alex reușește să genereze peste un milion de dolari cifră de afaceri pe an.

Acest ghid este pentru tine dacă:

Câteva cuvinte despre Autori:

Alex Hudițan

Sunt Alex Hudițan, fondatorul comunității Amazonienii, vând pe Amazon din anul 2014, am lansat 9 produse toate sub un singur brand. Ca și mentor am coordonat peste 500 de lansări de produs. Până acum am vândut de peste 4.000.000 de dolari. Mindset-ul după care îmi traiesc viața este, Libertate

Vlad Dragomir

Sunt Vlad Dragomir și vând pe Amazon din anul 2014, am lansat 50 de produse și 5 brand-uri diferite. Ca mentor am coordonat peste 50 de lansări de produs. iar până acum am vândut de peste 12.000.000 de dolari.

Mindset-ul după care mă ghidez în viata este, Focus

Edward Ilinca

Sunt Edward Ciprian Ilinca și vând pe Amazon din anul 2017, am lansat peste 30 produse sub 4 brand-uri diferite. Ca și consultant am coordonat peste 150 de lansări de produs. Până acum am vândut de peste 1.000.000 de dolari. Sunt creatorul platformei și tool-urilor StepUP.

Mindset-ul care mă caracterizează este, Antreprenoriat.

SUNTEM PRIMA COMUNITATE DE ANTREPRENORI ONLINE PE AMAZON DIN ROMÂNIA. Un grup de selleri experimentați care își dedică timpul ca să se ajute reciproc să își lanseze business-urile pe Amazon.

Descoperă gratuit Ghidul Amazonienii StepUP

Învață cum să vinzi online produse fabricate în Asia,pe piața Amazon din SUA.

Spune-le și prietenilor tăi despre acest material gratuit. Distribuie această pagină într-o postare pe profilul tău de Facebook sau trimite cuiva prin mesaj privat.