fbpx

Întrebări Frecvente - Curs StepUP

Cursul se desfășoară online, este structurat în 10 module și durează 12 săptămâni. Dar nici munca ta, nici a noastră nu se termină după cele 12 săptămâni. Ținem legătura în continuare atât pe grup, cât și în comunitate, pentru monitorizare și pentru creșterea business-ului tău pe Amazon.

Te îndrumăm pas cu pas de la alegerea primului produs la lansarea lui pe Amazon și ce e de făcut în continuare ca să ai vânzări din ce în ce mai mari. La sfârșitul fiecărei săptămâni, Duminica la ora 19:00, avem un live call cu întrebări de la voi și răspunsuri live de la noi.
 
Avantajul call-ului live este că poți pune întrebări în timp real, iar noi vom răspunde la ele. Mai mult decât atât, call-urile vor rămâne înregistrate, astfel că vei avea acces la ele oricând. Dacă nu poți participa la live ne poți lăsa întrebarile înainte de webinar și ulterior poți vedea înregistrarea și răspunsurile noastre.

Prețul cursului Amazonienii StepUP este de 1497€ dacă alegi să plătești integral sau 600€ ori 3 rate lunare.

Oferim și posibilitatea de plată în 3 rate egale, a câte 600€ fiecare.

Plata se face cu cardul, automat și recurent sau prin transfer bancar.
Prima plată se face în momentul achiziției cursului, iar următoarele se efectuează automat de pe card.
Dacă nu există fonduri suficiente pe card pentru plățile recurente, accesul la platforma de curs și tool-uri va fi suspendat.

Setul de Tool-uri software: Multe dintre funcțiile acestor tool-uri sunt unice la nivel internațional, nu doar în România. Vei avea nevoie de fiecare tool în parte și sunt incluse în prețul cursului pentru primele 6 luni. Doar setul de tool-uri valorează $2123 iar tu le primești GRATUIT pentru 6 luni. La alte cursuri trebuie să plătești separat pentru tool-uri și acesta este un cost care se ridică până la câteva sute de dolari pe lună.

Experiența fondatorilor: Hudi și Vlad vând pe Amazon de peste 5 ani de zile, și împreună au vândut de peste 16 milioane de dolari. Edward vinde de 3 ani pe Amazon are 4 brand-uri și +30 de produse lansate, o cifră de afaceri de peste 1 milion de dolari și experiență directă în coordonarea a peste 200 de lansări. Edward este și creatorul tool-urilor și al platformei StepUP.

Cea mai mare comunitate de Selleri din România: Avem peste 3000 de membri în grupul Amazonienii, unde majoritatea întrebărilor primesc răspuns în doar câteva minute. Suntem atât de mulți și am trecut prin atât de multe situații încât avem rezolvarea imediată pentru majoritatea lucrurilor. Cursanții primesc acces în grupul Exclusiv cu peste 3000 de membri – Amazonienii.

​Autenticitatea informațiilor: Noi vorbim din experiență și predăm doar ce aplicăm direct în business-urile noastre. E un curs făcut de Selleri pentru Selleri. Toate strategiile pe care ți le prezentăm sunt testate, validate și gata de implementat. Nu vorbim din auzite, știri sau alte informații care circulă în grupurile online.

​Acces la catalogul cu toate contactele folosite de noi din China, US, UK, și România, pentru toate serviciile necesare în demararea acestei afaceri (doar valoarea acestui catalog acoperă prețul cursului).

​Procesele și procedurile noastre, de care vei avea nevoie pentru a crește afacerea. Am documentat tot ce funcționează și le-am organizat frumos, ca pentru tine să fie doar Plug&Play.

​Garanția Satisfacției de 100%: Nu ai nimic de pierdut dacă vrei doar să încerci cursul, să vezi dacă îți place și rezonezi cu informațiile și cu modul nostru de predare. Dacă nu ești mulțumit, ne poți scrie în decurs de 30 de zile de la începerea cursului iar noi îți vom returna în totalitate valoarea cursului.

Am putea să continuăm cu diferențele, dar cred că e suficient pentru acum. 🙂

Din experiența noastră ai nevoie de minim $5000 pentru o lansare de succes. Așa cum vei învăța în curs, pentru ca totul să meargă lin vei avea nevoie de mostre din diferite produse, de branding de calitate, de un stoc inițial.

Suma aceasta nu e fixă, depinde de produsul ales, și nu există o sumă maximă. În comunitate sunt exemple de oameni care au început și cu mai puțin de $2000, dar și oameni care au avut bugete de peste $20.000. Tu îți setezi pragurile iar tool-ul îți poate arăta dacă te încadrezi ca și buget sau așteptări.

Poți alege dintr-o varietate mare de produse. În fiecare lună Amazon face public un top cu cele mai bine vândute produse. De exemplu, majoritatea produselor care au succes pe Amazon se încadrează între $15 și $70 ca și preț final.

Dar sunt mulți factori de care trebuie să ții cont atunci când alegi produsul cu care să te lansezi. De exemplu, trebuie să te orientezi spre produse mai mici, care să nu crească costul de transport și depozitare dar îți vom explica și avantajele lansării unor produse mai mari și mai scumpe.
 
În curs vom vorbi pe larg despre toți factorii care fac un produs viabil, și îți vom da acces și la Tool-uri cu care să analizezi EXACT ce produse se potrivesc brandului tău, ce costuri urmează să ai, încasări și profit estimat, când să comanzi stoc, dacă există riscul să rămâi fără stock și mulți alți indicatori financiari și decizionali.

Pentru început nu este necesară o firmă poți lansa primul produs și ca persoana fizică. La curs ți se va explica, la momentul potrivit, de ce firmă ai nevoie și cum să procedezi.

Se poate face cont pe România. Vom arăta pas cu pas cum se face asta în curs, doar că nu este unul dintre primii pași ce trebuie făcuți – nu este o prioritate pentru tine acum.

DA! Poți face asta de oriunde, ai nevoie doar de un laptop și de o conexiune la internet.

Vei avea un stoc de produse în depozitele Amazon și te vei folosi de serviciul lor de fulfillment. Adică ei se ocupă de partea logistică și tu iei contact cu produsul doar în momentul în care comanzi o mostră. Totul se face pe internet, de la comanda către furnizor până la expedierea către client.

Depinde de fiecare în parte cât timp vrea să aloce acestei afaceri. Acestui business îi poți dedica cât timp dorești tu. Dacă vrei să te sincronizezi cu ritmul cursului pentru a-ți lansa primul produs în perioada de desfășurare, ar trebui să aloci 1-2 ore pe zi.

La curs vei avea acces pe viață. Deși noi ne dorim să te lansezi cât mai repede, te lăsăm să evoluezi în propriul ritm, nu te va grăbi nimeni. Eventual colegii de curs te vor motiva prin propriile lor exemple.
 
Majoritatea Amazonienilor și-au început business-urile lucrând în paralel cu joburile. Decizia e a fiecăruia 🙂

Noi recomandăm un nivel mediu de engleză, te-ar ajuta mult întrucât comunicarea cu producătorii din China se va desfășura în această limbă. Dar avem membri ai comunității Amazonienii care se descurcă excelent și cu ajutorul Google Translate.

Dacă am face parte din secretariatul Facultății de Drept am putea să îți spunem câți studenți își dau licența, dar nu avem de unde să știm câți profesează cu succes și nici nu putem să le cerem să ne arate extrasul de cont să vedem câți bani fac ca și avocați.

Tot ce avem noi la Amazonienii StepUP sunt testimonialele cursanților și screenshots cu cifre, de la cei care vor să împărtășească asta cu noi. Unii fac sute de dolari profit pe lună și alții fac zeci sau sute de mii. O să vezi la noi în pagină o serie de videoclipuri și screenshots cu cifrele lor.

După cele 6 luni, cursanții noștri vor beneficia de prețuri preferențiale. De asemenea, vom avea stabilite diverse abonamente și pachete pentru că ne dorim sa fim cat mai flexibil și să venim în sprijinul cursanților exact cu tool-urile potrivite pentru pașii la care se află în dezvoltarea business-ului pe Amazon.