fbpx

Te ajutăm să vinzi online produse fabricate în Asia, pe piața Amazon din Statele Unite ale Americii

DESPRE

De ce să vinzi pe cea mai mare platformă de eCommerce din lume?

Imaginează-ți că ai ocazia să câștigi 3-4 salarii pe lună, fără să mergi la un job care te obosește de la 9 la 17, fără să fii implicat în procesul de producție sau de vânzare, fără să discuți personal cu clienții și să le vinzi, și chiar fără să ai abilități tehnice avansate.

Cum ar fi să te gândești la visurile tale și să îți propui obiective inimaginabile, în timp ce lucrezi din orice colț al lumii sau alături de cei dragi?

Dacă ești antreprenor și decizi să îți mărești portofoliul de investiții – e și mai simplu. Nu ai complicații, nu ai riscuri majore, nu trebuie să aduci marfa acasă dinainte și o poți verifica atât la fabrica din Asia, cât și în America.

Nu vei porni singur pe acest drum, ci vei avea o întreagă Comunitate de Amazonieni alături, care te vor ajuta cu sfaturi și îți vor oferi suport.

Ce ne face diferiți?

După ce am testat zeci de mii de produse, am construit un set de instrumente pe care îl folosim ‘ca la carte’ în perioada în care alegem produsele pe care dorim să le vindem pe Amazon.

Este vorba despre un set de tooluri unic în lume, construite cu scopul de a pune la dispoziție o analiză mai eficientă și rezultate rapide. Toolurile îți economisesc timp și bani, așa cum nu ți-ai imaginat vreodată. Vei primi proceduri, vei primi modele de raportare și un Mindmap care îți va indica tot ce trebuie să faci, pas cu pas, în funcție de rapoartele existente. Dar este vorba și despre comunitate care acum numără peste 3000 de membri activi care se ajuta între ei, își răspund la întrebări și se susțin reciproc. Asta face din comunitatea noastră poate nu una din cele mai mari dar cu siguranță una dintre cele mai valoroase comunități de antreprenori din România.

Și eu am fost ca tine...

Numele meu este Alex Hudițan. Acum 6 ani, lucram la HP – una dintre cele mai mari corporații din lume, primeam un salariu peste medie, aveam mașina pe care mi-o doream și mergeam de două ori pe an în vacanță,

Din exterior, părea că duc o viață minunată. Cu toate astea, simțeam un gol în interior. Nu mai suportam să stau cu badge-ul la gât, la același birou sau ore întregi în trafic în fiecare zi. Căutam o scăpare. Am luat un împrumut de 10 mii de euro de la bancă și mi-am dat demisia. Am încercat tot felul de chestii antreprenoricești, dar niciuna nu-mi aducea vreun profit. În câteva luni am ‘ars’ banii de la bancă.

Mi s-a părut genial să vând în America, fără să mă aflu în America

Despre oportunitatea de a vinde pe Amazon, am aflat întâmplător de la un prieten. În momentul când am aflat despre posibilitățile care le oferă acest model de afacere, am devenit mai entuziasmat dacât prietenul meu.

Mi s-a părut genial să pot vinde pe piața din America, fără să mă aflu în America. Însă ce m-a motivat cu adevărat a fost ideea că aș putea obține un profit de 3-4 ori mai mare decât salariul pe care îl aveam anterior în corporație.

Ideea modelului de afacere e simplă: ai nevoie să găsești pe Amazon produse care au perspective și recenzii pozitive. Apoi cauți pe Alibaba un producător din Asia. În continuare, îți rămâne să aștepți livrarea la depozitul Amazon din SUA și te poți gândi deja la vânzare.

De la angajat în corporație la călător full time și fondator al Comunității Amazonienii

Până a reuși să obțin primul profit, m-am luptat cu propriile convingeri negative, apoi a trebuit să îmi vând mașina ca să fac rost de bani pentru primul stoc.

2 lucruri care au făcut diferența în acea perioadă, a fost faptul că l-am întâlnit pe David Cultberston – care a devenit între timp mentorul meu, și grupul de 4 prieteni alături de care am început acest model de business. Ne întâlneam de două ori pe săptămână în garsoniera mea din Vitan. Fiecare cu primul lui produs, cu afacerea lui, dar ne ajutam între noi cum puteam. În 3 luni am reușit cu toții să ne lansăm cu succes pe Amazon.

Am avut profit din prima lună. Peste $3000. Am așteptam câteva luni ca să am un cash flow pozitiv în firmă, mi-am pus hainele preferate întro valiză și-am plecat să-mi îndeplinesc visul – să călătoresc în jurul lumii.Am ajutat mai mulți prieteni să înceapă acest business, ei au ajutat la rândul lor alți prieteni și-uite așa ne-am strâns primii 100 de oameni în grupul Amazonienii.

Primul Curs din România despre cum să vinzi pe Amazon

În 2016 am creat primul curs despre cum să vinzi pe piața Amazon.

Am început cu 100 de oameni, apoi numărul lor a crescut la 160, 420, 1000.

Creșterea a venit natural. Noi ne-am adaptat la cerințele pieței, iar piața din România s-a adaptat la acest model de business (care deja e celebru peste tot în lume).

Am pornit doar cu un grup pe Facebook, iar în timp ne-am perfecționat, am construit o platformă, apoi – acest website.

Mulți dintre membri au lăsat joburile din corporație și s-au aventurat în lumea necunoscută a eCommerce-ului. Acum, împreună suntem fericiți, entuziasmați și mândri de noul pas făcut.

Între timp, Comunitatea Amazonienii a crescut și ea, împreună reușind să avem o voce suficient de puternică, încât să convingem Amazon să adauge România pe lista oficială de țări cu care colaborează.

Acum îi am alături de mine pe Vlad Dragomir și Edward Ciprian

Din 2019, cursul Amazonienii SetUP, s-a transformat în Cursul Amazonienii StepUP. În echipă mi s-au alăturat Vlad Dragomir și Edward Ciprian, și împreună am reușit să îmbunătățim varianta existentă a cursului.

Cine sunt Vlad și Edward? Iată mai multe detalii despre fiecare dintre ei.

Vlad Dragomir

Vlad, a trecut prin fiecare etapă de la angajat, la seller pe Amazon și antreprenor de succes. De fiecare dată a încercat să adauge claritate și organizare acestui proces, până a creat un set unic de proceduri și rapoarte care îi permit să automatizeze aproape complet acest model de business. 
Asul din mânecă sau “secretul Amazonului” (așa cum îi place să glumească despre asta) este colecția lui rară de greșeli și decizii proaste. Spune asta cu mândrie și fără regret, spunând că fără ele n-ar fi fost antreprenorul care este astăzi.

Edward Ciprian Ilinca

Edward este omul (deși zvonurile spun că ar fi extraterestru) care a reușit să aducă rezultate pentru peste 150 de business-uri atât din România cât și din spațiul internațional.
Atenția la detalii și mindset-ul profund analitic a lui Edward i-au permis atât lui cat și clientilor săi să atingă succesul în acest business.

DESPRE

Împreună am făcut Amazonienii cunoscuți în toată țara

Îți spunem ''Bun venit în Comunitate''!

Singurul mod prin care te poți alătura comunității este să te înscrii la cursul StepUP. Iar pentru că ai ajuns până aici, nu am găsit mod mai bun de a-ți spune bun venit decât prin a-ți oferi posibilitatea să fii printre primi care află când vom lansa următoarea ediție a cursului.

Tot ce trebuie să faci este să te înscrii pe lista de așteptare, iar imediat cum hotărâm să lansăm o nouă ediție vei fi primul care află despre asta.

IAR DACĂ TE ÎNTREBI

''Mai e loc și pentru mine pe Amazon?''

Răspunsul nostru este ferm: da, mai este loc pe Amazon.

E adevărat că numărul de selleri a crescut foarte mult din 2014 până acum, dar în același timp a crescut și numărul oamenilor care cumpără pe Amazon. De exemplu, în 2019 statisticile arată că jumătate din utilizatorii de internet, rezidenți în SUA, preferă să cumpere de pe Amazon.

Acum este nevoie de mai mult efort și perseverență ca să reușești, dar cu ajutorul unei comunități, a celor mai bune tool-uri de pe piață și a informației pe care noi ți-o oferim totul devine mai simplu și mai ușor de înțeles și de pus în practică.

Noi suntem dispuși să te ghidăm și să te ajutăm, tot ce trebuie să faci este să te implici cu adevarat în asta și să crezi în posibilitățile pe care ți le oferă viața.

Știm că sunt oameni capabili și dornici care își doresc să facă asta, și să o facă bine… iar dacă faci parte din acei oameni, Amazonienii sunt aici pentru tine iar noi îți punem la dispoziție tot ce știm.