fbpx

George Buhnici cu Alex Hudițan într-un interviu LIVE pe YouTube despre Amazon.

Zicala ,,nimeni nu se naste invatat” se aplica perfect in viata de zi cu zi a tuturor oamenilor. Este adevarat ca unele persoane invata mult mai repede diferite skill-uri, mai ales daca intervine si pasiunea pentru domeniul in care activeaza. Da, teoretic ar trebui ca toti oamenii sa lucreze intr-un domeniu care sa le faca placere, insa in majoritatea cazurilor, oamenii sunt nefericiti cu locurile de munca actuale si cauta solutii cat mai bune pentru a-si urma visurile. Daca si tu iti doresti sa iti schimbi viata, sa ajungi independent financiar si sa lucrezi din orice colt al lumii, oriunde si oricand, te invitam sa citesti in continuare! 

Ai auzit de platforma Amazon? Cel mai probabil ai si comandat de aici macar o data. Ai vazut cat de simplu a fost procesul. Insa, cum ar fi daca ti-am spune ca te-ai putea afla de cealalta parte a magazinului online Amazon? Mai exact, poti deveni seller online! Te-am facut curios? Deja te gandesti la o serie de intrebari referitoare la acest proces? Iti vom spune exact de unde vei afla raspunsul! 

Afla raspunsurile la cele mai arzatoare intrebari legate de vanzarea pe Amazon din interviul lui George Buhnici cu fondatorul platformei Amazonienii, Alex Huditan! 

Cei care au urmarit deja interviurile precedente ale lui George Buhnici si celelalte videoclipuri ale sale, stiu ca este un perfectionist si ca adora tot ceea ce este legat de tehnologie. Asa ca nu putea sa rateze un interviu in care sa puna intrebari despre comertul online prin intermediul platformei Amazon. Si nu doar el a avut intrebari pertinente, dar si urmaritorii lui. Nici persoanele din comunitatea lui George si nici el nu vand pe Amazon si nu au nici un fel de experienta in ceea ce priveste aceasta platforma, de aceea intrebarile si raspunsurile din interviu cu siguranta te vizeaza si pe tine, daca iti doresti sa infiintezi un business pe Amazon. 

Asa cum am spus de multe ori, Amazon este o platforma in care este suficient loc pentru selleri, deoarece fiecare are propria strategie de atragere a clientilor, iar acestia din urma sunt din ce in ce mai multi pe zi ce trece. 

Poti asculta interviul integral aici si te asiguram ca o sa ti se para extrem de interesant. 

Daca vrei sa afli daca merita sa il asculti sau nu, in continuare o sa iti prezentam o parte dintre intrebarile ce s-au regasit in interviu: 

  • Cum poti diferentia produsele pe care le vinzi pe Amazon? 
  • Ce tactici sunt cele mai bune pentru a vinde? 
  • Diferenta dintre Private Label, tehnica Amazonienii si dropshipping (bineinteles, au fost prezentate argumentele care sa sa sprijine metoda Amazonienii, deoarece este cea mai buna si sigura)
  • Care este situatia pe platforma Amazon in contextul actual si cum reactioneaza comunitatea Amazonienii la provocari? 

Asa cum am mentionat deja, acestea au fost doar o parte dintre intrebarile care au fost adresate, interviul fiind mult mai lung (are aproape o ora si zece minute). Vei afla si alte lucruri, fiind abordate si subiecte usor mai personale. 

Spre exemplu, am aflat produsele pe care George Buhnici le-a comandat de pe Amazon pana acum, parerea lui despre platforma, despre cum este sa iti petreci izolarea intr-o tara exotica, despre AirBnB si multe altele. 

Suntem siguri ca ti-am captat atentia, asa ca te invitam sa asculti interviul integral, iar daca ai si alte intrebari, iti vom raspunde cu drag! 

Urmărește interviul în întregime aici:

LIVE - Alex Huditan si George Buhnici despre BANI FĂCUȚI DE ACASĂ PE AMAZON

Imediat după Paște revin cum am promis și cu ultimul tutorial din seria celor 4. Dacă nu ai apucat să vezi video 1, 2 sau 3 o poți face accesând următorul link: https://cursstepup.ro/video-1-oportunitatea

Leave a Comment

Your email address will not be published.