fbpx

Cinci moduri prin care să faci peste $1000 pe lună online, cu ZERO investiții

Salutare oameni buni.

Se pare că treaba asta cu carantina e destul de serioasă și va trebui să stăm în casă o lună, două, șase. Nimeni nu știe. 

Și astăzi m-am gândit să păstrăm lucrurile rațional-optimiste și să vorbim astăzi despre niște modalități pe care le știu că sunt dovedite și funcționează de a face bani online de a face bani online cu 0 investiții și asta e important de știut pentru că cei dintre voi care încă nu aveți bani de investit într-un business online cred că va fi foarte de folos acest video așa că nu vă mai țin foarte mult vă spun că aveți nevoie doar de internet de un laptop la unele dintre ele nevoie doar de un telefon mobil și de niște limba engleză.

Hai să vedem despre ce e vorba. 

Sunt cinci metode de care știu sigur că funcționează. Probabil că sunt mai multe dacă stai și cauți. Vreau doar să vedeți că există. Și după aia căutați singuri alte variante dacă vreți.

Cu ușurință puteți să faceți peste $1000 de dolari cu oricare dintre aceste metode.

Bun. Hai să începem. 

Numărul 1

Transcrieri sau cum transcripts se spune în engleză, ce trebuie să faci este să asculți niște fișiere audio sau să te uiți la un video și să dactilografiezi text, din ce auzi tu pui în text.

Treaba asta este plătită între $0,5 și $0,8 dolari per minut așa că poți cu ușurință să faci peste $30 de dolari pe oră.

Las linkurile pentru chestia asta aici, aici și undeva aici unde să puteți intra și să vedeți despre ce e vorba.

Site-urile unde poți face asta:

speechpad.com

gotranscript.com

rev.com

Numărul 2

Micro taskuri. Dai un click aici, dai un click acolo, completezi un formular și pentru fiecare acțiune de genul ăsta ești plătit cu câțiva cenți în funcție de cât îți este de greu să faci acțiunile astea și cât de mult durează.

Am găsit un site unde te poți înscrie să poți să începi să faci bani astfel, uite aici linkul. 

Site-ul unde poți face asta:

appen.com/careers

Numărul 3

Să testezi jocuri pe telefon sau pe laptop. Ești plătit în medie cu 9 dolari pentru fiecare joc pe care îl joci și perioada de testare este  cam de 15 minute în medie.

Chestia asta am descoperit-o la linkul ăsta 

Site-ul unde poți face asta:

app.playtestcloud.com/signup

Numărul 4

Ajută oamenii să practice limba engleză. Bineînțeles oamenii aceștia nu sunt nativi în această limbă și sunt de peste tot din lume în special din China și vor să învețe să și îmbunătățească nivelul de limbă engleză iar tu nu trebuie să fii profesor sau expert se acceptă diferite niveluri gândește-te că e doar o conversație pe care o ai cu oamenii ăștia ești plătit cu 10 dolari fix pentru fiecare oră, iar linkul unde te poți înscrie să faci treaba asta e aici. 

Site-ul unde poți face asta:

cambly.com/en/tutors

Numărul 5

Podcast agency. Podcasturile au devenit din ce în ce mai populare și sunt foarte mulți oameni care vor să aibe niște invitați mișto, de calitate, la ei în podcast. Pe de altă parte, sunt proprietari de afacere, oameni care sunt influenceri sau care mai de care,

care vor să apară în aceste podcasturi. Ce ai tu de făcut este să îi pui în legătură și câștigi de obicei cam 100 de dolari bani plătiți de cel care vrea să apară în podcast.

Nu am niciun link să îți dau aici, trebuie să fii creativ și să vezi cum găsești ambele categorii de oameni. 

Sper să îți fie de folos aceste informații de care am vorbit mai devreme. Nivelul următor este să ai un business online. 

Ți-am povestit de toate metodele astea pentru că vreau să faci destui bani cât să ai să investești într-un business online. Noi facem asta de vreo șase ani de zile și inițial am avut nevoie doar de câteva mii de dolari.

Același lucru ți se poate întâmpla și ție și statul ăsta în casă, poate să însemne un nou început. Dar mai întâi dacă n-ai banii ăștia fă una dintre metodele de mai devreme, caută ceva să faci bani online pentru că se poate și cred că ăsta e viitorul, din ce în ce mai mulți oameni îl vor folosi, onlineul. 

Dacă vrei să vezi ce facem noi, Ghidul Amazonienii StepUP poate fi descărcat din următorul link: https://cursstepup.ro/model-afacere

Deci, numai bine și să ne vedem cu bine în videouri amazonienii. 

Baftă! 

Leave a Comment

Your email address will not be published.