fbpx

Afacere pe Amazon: tot ce trebuie să știi pentru un start reușit!

Nu-i asa ca si tu te bucuri in fiecare zi de toate avantajele utilizarii internetului? Este atat de simplu sa folosesti un computer sau chiar si telefonul pentru a-ti comanda un taxi, pentru a verifica starea vremii in timp real, pentru a asculta melodia preferata oriunde si oricand. Si bineinteles, sa nu uitam si de cumparaturile online care au schimbat viata multor persoane. Probabil si tu comanzi destul de frecvent diferite produse, indiferent daca este vorba despre alimente, electronice si electrocasnice, produse de ingrijire, mobila si multe altele. Practic, poti comanda aproape orice online. 

Comertul electronic este unul dintre domeniile ce s-a dezvoltat rapid si care este in continua expansiune in fiecare minut. Permanent apar noi si noi magazine online si sute de mii de persoane au decis sa isi incerce sansa de a-si vinde produsele pe internet. Multi oameni au devenit antreprenori de succes, desi poate nici macar nu visau la acest lucru. Poti face si tu parte din categoria antreprenorilor online, care au ales sa lucreze zi de zi pentru visul lor. 

Cum sa iti faci afacere pe Amazon? 

Cel mai mare magazin online (mai bine spus platforma) din lume este Amazon.com. Este foarte posibil sa fi comandat si tu ceva de aici sau macar sa fi auzit de aceasta platforma, fie din presa, de pe retelele de socializare sau de la vreun prieten. 

Amazon reprezinta o adevarata ,,rampa de lansare” in lumea afacerilor online pentru foarte multe persoane. Cu toate acestea, nu este chiar atat de simplu sa iti faci afacere pe Amazon si sa ai succesul la care ai visat. Gandeste-te ca sunt sute (poate chiar mii) de selleri care iti fac concurenta si pentru care trebuie sa te lupti ca sa ajungi in preferintele clientilor.

Ca sa deschizi o afacere pe Amazon, in primul rand trebuie sa te gandesti ce vei vinde astfel incat oamenii sa fie permanent interesati de produsele oferite de tine. Este ideal sa vinzi anumite ustensile de bucatarie atractive, pe care oamenii le folosesc zilnic (aici poti include si ustensile care schimba total modul de pregatire a unui aliment, poate fi chiar un produs revolutionar). Insa, fii unic: alege sa personalizezi produsele pe care le vinzi, astfel incat sa te diferentieze de ceilalti selleri. Poti afla si opinia altor selleri si viziunea lor, cautand pe internet ,,afacere pe Amazon pareri”. 

Invata tehnici de vanzare apeland la un curs afacere pe Amazon! 

Daca ai deja experienta in vanzari, este foarte bine, deoarece iti vor fi de folos cunostintele acumulate de-a lungul timpului. Insa, va trebui sa regandesti anumite tehnici pe care le foloseai, astfel incat sa respecti  regulile impuse sellerilor de pe Amazon. 

Daca nu stii nimic despre vanzari si nici despre aceasta platforma de vanzari online, nu iti face probleme! Poti urma un curs afacere pe Amazon, care iti va oferi toate informatiile de care ai nevoie. Vei invata nu doar cum functioneaza plaftorma, care sunt regulile pe care trebuie sa le urmezi astfel incat sa iti poti desfasura activitatea in cele mai bune conditii si bineinteles, sa nu uitam de tehnicile de vanzare. Vei constata ca vanzarea presupune mai mult decat listarea produselor. 
In cazul in care ti-am starnit curiozitatea si vrei sa afli cat mai multe despre cum sa iti faci afacere pe Amazon, inscrie-te pe lista de asteptare si te anuntam cand se lanseaza urmatorul curs Amazon

Înscrie-te aici pe lista de așteptare

Leave a Comment

Your email address will not be published.